Yeni Honda Civic'ten Renkler ve Donanım Paketleri de Sızdı!

Yeni Civic her geçen gün sızıntılarla oluşmaya devam ediyor. Geçmiş yazılarda tasarıma dair birçok fikir kazanmışken şimdi ise renkleri konusunda birkaç bilgi mevcut.

Tasarım konusunda geride bıraktığı jenerasyonlara nazaran daha sakin ve daha az agresif olan Yeni Civic, beklentileri beklenen düzeyde karşılamayacağa benziyor. Adeta küçük bir Accord olacak olan Yeni Civic, sportif kimliğini eski modellere bırakmış diyebiliriz.

2021 yılının bahar aylarında Civic için lansman beklediğimizi söylemiştik. Şu an bahar aylarının ortalarına gittiğimize göre yakın zamanda Yeni Civic'in perdesini tam anlamıyla kalkmış şekilde görebileceğiz.

Yeni renk yelpazesine geldiğimiz zaman; makyajlı kasayla beraber Kozmik Mavi gibi iddialı bir renkle piyasayı sarsan Civic, yeni jenerasyonundaki renklerle de iddialı olacaktır. Sızdırılan bilgilere göre renkler şöyle:

  • Sedefli Siyah
  • Ege Mavisi
  • Yarış Kırmızısı
  • Meteor Grisi
  • Sonik Gri
  • Sis Grisi
  • Sedefli Beyaz

Teaser'ı yapılan videoda kullanılan turuncu ve kırmızı karışımı rengin Yarış Kırmızısı olduğunu düşünürsek yeni renkler oldukça ilgi çekici olacaktır.

İç döşeme renklerinde ise siyah ve krem seçeneklerini seven Civic, sızdırılan bilgilere göre krem seçeneğini kaldırarak "siyah ve gri" seçenekleriyle gelecek.

Donanım paketlerine geldiğimizde ise aldığımız duyumlara göre Honda Sensing teknolojisi yani sürüş asistanları ve Honda güvenlik teknolojileri en baz donanımda bile olacak. Beklentimizi karşılamayan tasarımdan sonra bu güzel teknolojik yenilik bizleri mutlu etti.

En baz donanım LX olmakla beraber sırasıyla; Sport, EX ve Touring paketleri de Yeni Civic'te beklenenler arasında yer alıyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Honda Civic Si Tanıtıldı

Honda Civic Si Tanıtıldı

Yeni Honda Passport

Yeni Honda Passport

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us