Yeni Dodge Durango

Yeni Dodge Durango

Uzun yıllardır hiç değişmeyen tasarımı ve heybetli duruşuyla kendine has fan kitlesini yaratmayı başaran Durango 2022 yılı için birkaç ufak güncelleme aldı. Yeni Dodge Durango'nun yenilenen özelliklerine gelin yakından bakalım.

2022'de Yenilikler Neler?

Yeni Dodge Durango, park halindeyken dahi agresif bakışlarıyla çevresindeki insanların dikkatini çekmeyi başaran SUV modellerinin başında geliyor. Bu agresif duruşuna yakışır, standart olarak gelen V-6 motoru da bizi mutlu etmeyi başarıyor.

Üç sıra koltuk düzeni, V-6 motoru, geniş iç hacmi derken Yeni Dodge Durango büyük boy SUV'lar içinde en tercih edilebilir model oldu.

Buna ek olarak, en sıkı rakipleri arasında sayılabilecek Kia Telluride ve Toyota Highlander gibi modellere göre daha uygun fiyatlı olması da buna katkı sunacak.

2022 yılında yenilenen özelliklerin arasında arka çapraz trafik uyarısı, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, arka park sensörleri, tavan rayları ve önceden opsiyonlar listesinde bulunan üç sıra koltuk düzeni ve kör nokta uyarı sistemi standart olarak geliyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Durango'nun kaputunun altında 295 beygir gücünde V-6 motor bulunuyor. İsteğe bağlı olarak 360 beygir gücündeki V-8 ile de satın alınabilen Durango'da bu motorları sekiz ileri otomatik vites ile yönetebilirsiniz.

İsteğe bağlı olarak dört tekerden çekiş sistemiyle de satın alınabilen Yeni Durango yol performansı konusunda kendisinden hiç beklenmedği kadar iyi performans sergiliyor.

Bağımsız test kuruluşları tarafından yapılan hızlanma testlerinde 0'dan 100'e 7.4 saniyede çıkmayı başaran Durango, V-8 motoruyla 6.2 saniyede bu yolu katetiyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Dodge Durango'nun iç mekanı bir SUV'den beklendiği gibi geniş ve tamamen konfora yönelik olmasıyla dikkat çekiyor. Kaliteli ve uzun ömürlü malzemeler kullanılan bu iç mekanda tasarımcıların kaliteli dizaynları bizi mutlu etmeyi başardı.

Bizim Yeni Durango'nun iç mekanında en beğendiğimiz öğelerin arasında direksiyon simidi ve vites kolu bulunuyor.

Sportif ve karakteristik bir tasarıma sahip olan bu direksiyon simidi sayesinde Yeni Durango daha hareketli görünmüş.

Buna ek olarak, iç mekanın bordoya yaklaşan rengi de oldukça şık duruyor. Küçük eşya gözleri ve saklama alanı konusunda da yeterince başarılı olan Yeni Durango, üç sıra oturma düzeni sayesinde geniş ailenize hizmet etmeye hazır şekilde bekliyor.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Durango'nun ön konsolu üzerinde piyasadaki en iyi multimedya sistemleri arasında sayabileceğimiz bilgi eğlence ekranı bulunuyor. Standart olarak 8,4 inç olup, isteğe bağlı şekilde 10.1 inç büyüklüğünde satın alınabilen bu ekran üzerinden araçla ilgili tüm ayarlara erişebiliyorsunuz.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Dodge Durango sahip olduğu güvenlik ve sürücü yardımcı özellikleri sayesinde bağımsız kuruluşlar tarafından dört yıldız almaya hak kazandı. Standart olarak sunulan güvenlik özelliklerinin yanı sıra opsiyonel şekilde de birçok özelliğe erişilebilen Durango'da her şey sizin güvenliğiniz için düşünülmüş.

Yeni Dodge Durango'da standart olarak sunulan güvenlik özellikleri arasında ise;

  • Arka çapraz trafik uyarısı ile kör nokta izleme
  • Otomatik acil frenleme
  • Adaptif hız sabitleyici

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us