Vahşi Güzel Lamborghini Huracan STO

Vahşi Güzel Lamborghini Huracan STO

En büyük farkını dış tarafındaki renkleri ve özel çıkartmalarıyla gösteren, 631 beygir gücüyle otobanların yaramaz çocuğu olan Lamborghini Huracan STO'ya gelin yakından bakalım.

Günlük kullanıma uygun spor otomobiller her zaman birçoğumuzun hayalini süslemeyi sürdürmüştür. Lamborghini modelleri de bu otomobillerin başında geldiği su götürmez bir gerçek.

Bu yazımızda yakından inceleyeceğimiz Huracan STO ise, Huracan modelleri içinde de özel bir yeri olan günlük kullanım spor otomobiller arasında yer alıyor.

Arka tarafında yer alan 5.2 litrelik V-10 motorundan 631 beygir güç üretiyor. Böyle bir tasarım ve motor gücüyle caddelerin en çok dikkat çeken modeli olacağınız şüphesiz.

Buna ek olarak, 8500 rpm'yi geçen devir ve gerçekten hissiyatı yüksek direksiyonu ile 631 beygirin tüm hazzına varabiliyorsunuz. Huracan isminin sonundaki STO kısaltmasının ne anlama geldiğini ise açıklamamızda fayda var.

Lamborghini'nin GT3 yarışlarında kullandığı otomobillere taktığı STO isminin açılımı 'Super Turismo Omologato'. Muadillerine göre daha hafif olan ağırlığı ve karbon fiber trim parçalarıyla otoban üzerinde pist heyecanını yaşayabiliyorsunuz.

Elbette böylesine güçlü ve hızlı bir spor otomobili hızlandırdıktan sonra yavaşlatmak ve durdurmak da gerekiyor.

Bunu da en iyi şekilde bilen Lamborghini, Huracan STO'da özel hava kanalları ile en iyi soğutmayı gerçekleştirmenizi sağlayan seramik fren disklerini kullanıyor.

İç mekanı da en az dış tasarımı kadar etkileyici olan Huracan STO'da yalnızca siz ve yanınızda bir şanslı kişiye yetecek kadar alan var. Gerçek bir spor otomobil olan Huracan STO ile keyifli sürüşlerinizi heyecan noktanız en tepede olacak şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Her ne kadar günlük kullanıma uygun bir spor otomobil olsa da, sürekli bir Huracan STO kullanmak gün sonunda daha yorgun ve daha az enerjili olmanıza sebep olabilir.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us