Renault Yıl Sonuna Kadar Model Atağına Geçiyor

Renault Yıl Sonuna Kadar Model Atağına Geçiyor

Türkiye'de en çok satan otomobil markalarının başında gelen Renault, modellerini diğer markaların aksine hızlıca yenileme kararı aldı.

Diğer markaların birçoğunda yaşanan tedarik sorunu otomobil satın almak isteyenleri ikinci ele yükseltmiş, bu durum ikinci el araç fiyatlarında patlamaya neden olmuştu. Aradan geçen sürede ikinci el otomobil piyasası için de devlet eliyle getirilen düzenlemelerle kontrol altına alınmak istese de otomobil satışlarındaki durgunluk devamını korudu.

Türkiye'de uygun fiyatlı otomobil denildiğinde akıllara ilk gelen markalardan olan Renault ise sıfır otomobil atağına geçmeye hazırlanıyor.

2022 yılı içinde Dacia ile birlikte Yeni Jogger, tamamen elektrikli Yeni Renault Austral, bir devrin sonu olacak tamamen elektrikli Renault Megane E-Tech, benzinle elektriğin uyumu Yeni Dacia Jogger Hybrid, ticaride elektrik atağı Yeni Renault Kangoo E-Tech ile birlikte makyajlı Clio ve Dacia'nın ilk tamamen elektrikli modeli Spring ülkemizde olacak.

Sıfır otomobil eksiğine ilaç gibi gelecek bu tedarik ardından satış rakamları nasıl etkilenecek bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us