Range Rover Evoque L Modelini Tanıttı

Range Rover Evoque L Modelini Tanıttı

Çin, otomotiv üreticileri için çok büyük bir pazar, satış boyutlarını anlatmak adına Volkswagen'in henüz yeni çıkardığı ve sadece Çin'de satılacak olan Lamando modelini belirtmemin yeterli olacağı düşüncesindeyim. En çok talep alan karoser tipi olan SUV'ler, markaları yeni modeller çıkarmaya sürüklüyor, bunun son örneklerinden biri prestijli İngiliz üretici Range Rover ve Evoque L modeli.

160 mm Uzatılmış Aks Aralığı

Range Rover Evoque'un normal boyutu 4.371 mm, sunulan L seçeneği ise ondan tam olarak 160 mm daha uzun ve 4.531 mm seviyesinde. Yenilenen modellerin çoğunda değişen aks mesafelerinin tek haneli rakamlarda oynadığını görüyoruz, yani bahsi geçen 160 mm gerçekten ciddi bir fark.

Aks mesafesi otomobilin kullanılabilir iç alanında belirleyici ana unsur, uzayan mesafe sonucu arka koltuklarda diz mesafesi 12.5 santimetre artıyor, aynı zamanda burada oluşan boşluk 7 derece yatabilen elektrikli koltuklar ile desteklenerek konfor elemanlarını zenginleştiriliyor.

İç mekanda ortaya çıkan artılar dışarıda da benzer şekilde devam etmiş, R-Dynamic donanım seviyesi standartlaştırılan otomobilde 20 inç çaplı standart jantlar sportif bir görünüm hedeflemiş.

Yeni Land Rover Evoque L, 430.000 Yuan'lık fiyatı ile geliyor, siparişlerinin alımına başlanan otomobilin fiyatı Lira'ya çevrildiğinde günümüz kuru ile 570.360 Türk Lirası. Tabii vergiler eklendiğinde çok daha yüksek noktalara ulaşıyor...

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Land Rover Range Rover

Yeni Land Rover Range Rover

2021 Range Rover Evoque

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us