Rallinin Verstappen'i Rovanpera!

Rallinin Verstappen'i Rovanpera!

Mercedes takımı içinde Hamilton'un gölgesinde kalmayıp adını duyurmayı başaran Verstappen rallide de genç sürücülere ilham oluyor.

Ralli şampiyonasında birinci olan Kalle Rovanpera'nın şampiyon olacağını yıllar öncesinde söyleyen Toyota'nın tecrübeli pilotu Esapekka Lappi, aynı zamanda Rovanperra'nın rallinin Max Verstappen'i de olacağını söylüyor.

Yine Toyota takımı altında GR Yaris ile birlikte yarışan Rovanpera, genç yaşına rağmen kazandığı başarılarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Öyle ki takım arkadaşı Lappi de genç sürücünün bu yeteneğinin daha yıllar öncesinde farkına varan isimlerden biri oldu.

Yaptığı açıklamada Lappi, "Onun inanılmaz olduğunu düşünenlerin sadece taraftarlar ve seyirciler olduğunu sanmıyorum, sürücülerin çoğu da aynı şekilde düşünüyor."

"Rallilerin dışında oldukça normal bir adam. Aslında neden bu kadar iyi olduğunu anlamak zor. En azından benim gördüğüm kadarıyla her zaman çok rahat, hiçbir şeyi umursamıyor. Arabaya biniyor, sürmeye başlıyor ve %100 konsantre oluyor."

"Kalle ve Bay Sebastien Loeb arasındaki ortak nokta her zaman bir makine gibi sürüş yapmaları -ki bu kesinlikle kötü bir şey değil." dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us