FIA Resmi Ödül Töreni 9 Aralık'ta İtalya'da

FIA Resmi Ödül Töreni 9 Aralık'ta İtalya'da

Dolu dolu geçen bir sezonun ardından şampiyonun ve çok daha fazlasının ödüllerini görkemli bir şekilde alacakları FIA ödül töreni, 9 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Her yıl tüm sezon boyunca kıyasıya bir rekabetin ve heyecanın yaşandığı Formula 1 ve motor sporlarında ödül gecesi işin finali oluyor. FIA bünyesinde gerçekleştirilen bu ödül töreninde şampiyonlar ödüllerine kavuşurken tüm bir sezonun bitişi ise resmen kutlanıyor.

Geçtiğimiz sezon sonunda gerçekleştirilen FIA ödül töreninde Jean Todt sunumu yapmış ve Max Verstappen kariyerinin ilk şampiyonluk kupasını kazanmıştı. Bu yıl ise tören için İtalya'nın Bologna kenti seçildi. Canlı olarak binlerce misafirin yer alacağı tören aynı zamanda YouTube FIA resmi kanalından da yayınlanacak.

Törenin başlama saati ise TSI 23:30 olarak belirlenmiş durumda. Törenle ilgili kameralara konuşan FIA başkanı Mohammed Ben Sulayem,  "FIA Başkanı olarak görev yaptığım ilk yılda,, 2022 kupalarının İtalya'nın motor sporları vadisi Bologna'da verilecek olmasından dolayı çok mutluyum."

"İtalya Otomobil Kulübü'ne (ACI), Emilia-Romagna Bölgesi'ne ve İtalyan Ticaret Ajansı'na misafirperverlikleri için, ayrıca ortaklarımız Rolex, Hankook, Brembo, Marelli, OMP ve Bell'e destekleri için teşekkür ederiz."

"2022 şampiyonlarını onurlandırmayı ve etkinliği FIA sosyal medya kanallarıyla tüm motor sporları taraftarlarıyla paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us