Jeep Grand Wagoneer ile Büyük Oynamaya Devam Ediyor

Konsept olarak görmeye alıştığımız Grand Wagoneer artık günden güne satışa girmek için detaylanmaya başlıyor. Tusla da yakalanan prototipler ciddi detayları ele veriyor.

2021 Jeep Grand Wagoneer konsept olmaktan çıkmak için hazırlıklarına devam ediyor. Gerçek bir  kaporta yüzeyine günden güne ulaşmaya devam eden Grand Wagoneer prototipleri Tusla da bir casus fotoğrafçı tarafından yakalandı ve İnstagramda paylaşıldı.

Aslında bir çok kez gördüğümüz ve genel bir kanı oluşturan "konsept ve gerçek tutarsız olur" ilkesi Jeep sayesinde yıkılmış gibi duruyor. Konsept olarak gösterilen Grand Wagoneer ile prototipleri karşılaştığımızda konseptin dışına çıkılmadığını görüyoruz. Özellikle far grubu ve ızgaraları konsepten neredeyse birebir alınan Wagoneer şov yapmaya devam ediyor.

Ön kısımda Jeep ruhunun bir parçası olan büyük ızgarayı görüyoruz. Asıl modelde krom veya alüminyum kaplanacağını düşündüğümüz bu büyük ızgara otomobile adeta bir kale hissiyatı veriyor. Ayrıca konsept versiyonda gördüğümüz ızgaranın üstündeki uzun led şeritte yerini almış. Ön tamponun alt tarafına doğru geldiğimizde bizi gündüz ledleri ve 2 adet tampon ızgarası karşılıyor.

Arka kısımda konsept de gördüğümüz uzun şerit ledi fark ediyoruz. Tam anlamıyla modeli göremesekte aslında model %50 oranında ortaya çıktı diyebiliriz. Durumu toparlarsak Wagoneer konsept halinden pekte uzak olmayacak. Ve eğer bu durum kabin içinde de olursa bizi bir teknoloji üssü karşılayacak diyebiliriz. Kabin içerisindeki bu teknoloji üssü arka koltukladaki iki yolcu için 2 ayrı eğlence sistemine kadar bir çok teknolojiyi içerisinde barındırabilir. Bu kadar teknolojiden bahsetmişken Grand Wagoneer'a otonom sürüş desteği gelip gelmeyeceği konusu henüz belirsiz.

Motor konusuna geldiğimizde Wagoneer bir çok motor seçeneği ile gelecek. Stok versiyonu Jeep’in yeni sıralı altı silindirli motorunu kullanabilir. Ayrıca opsiyon listesinde 5.7 litre hacmindeki V8 hibrit motor seçeneğinide bulunacak.

Casus fotoğrafları çeken kişi Wagoneer'a yaklaşıp daha detaylı fotoğraflar çekmek istediğini ancak Ram yetkilileri tarafından uyarıldığını söylüyor. Ancak yinede bizim için çektiği 2 fotoğrafın bir çok detayı görmemize vesile olduğunu söyleyebiliriz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Jeep Compass

Yeni Jeep Compass

2021 Jeep Grand Cherokee

2021 Jeep Wrangler

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us