Heyecan Verici 2021 Genesis G70 Tanıtıldı

Koreli otomobil üreticisi Hyundai'nin ilk olarak 2004'te lüks sedan piyasasına dahil olmak için tanıttığı Genesis modeli ilerleyen yıllardaki satış başarısı ardından 2015'te kendi başına bir marka olarak Hyundai çatısında üretime devam ediyor.

2020 yılına geldiğimizde Mart ayında tanıtılan G80 modeliyle tasarım dilini ortaya koyan Genesis 2020 Eylül ayı başında gösterilen makyajlı G70 ile göz dolduruyor.

Koreli marka lüks sedan atılımlarına hızla devam ederken tanıttığı G70 modeli çok beğeni topladı. Motorları ve teknik özellikleri hakkında önümüzdeki aylarda bilgi verilecek olan makyajlı G70 2021 yılında showroomlarda yerini alacak.

Önceki neslinde büyük beğeni toplayan G70 aslında güzel olanı bozmayarak yoluna devam ediyor. Önceki neslinde altıgen şeklinde olan ön ızgarasına üçgensel bir form kazandırmış, önceki nesilde tek parça olan farı 2 parçaya ayırmış ve birazda inceltmiş. Gündüz farlarının olduğu üçgensel ve içeri çukurlaşan hava kanallarını çıkartıp yerine yine üçgensel ancak daha sportif ve düz bir tampon ızgarası tasarımı getirilmiş. Ayrıca önceki nesilde çokça olan kromajlar çıkartılmış sade ve siyah bir ızgara tasarımı benimsenmiş.

Yan tarafa geldiğimizde hava çıkışının yerine dokunulmamış. Ancak çamurluk boyunda olan çıkış biraz daha küçültülmüş. Başka değişiklikte yapılmamış. Aracın formu bozulmak istenmemiş.

Arka tarafta bir makyajdan daha fazlası yapılmış diyebiliriz. Difizör formu bozulmuş ve plaka bagaj kapağından tampona taşınmış. Egzoz çıkışları değişmemiş ve bagaj kapağındaki logo iptal edilmiş. Plaka yerindeyse  Genesis yazısını görüyoruz. Ön farlardaki 2 parça tasarımı stoplardada görmek mümkün.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Genesis GV70

Yeni Genesis GV70

Yeni Genesis GV60

Yeni Genesis GV60

Yeni Genesis G90

Yeni Genesis G90

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us