Yeni Renault Megane E-Tech

Yeni Renault Megane E-Tech

Üreticilerin önümüzdeki yıllar içerisindeki elektrikli modellere geçiş süreçleri bu yıl içerisinde boy göstermeye başlamıştı. Bu sürece adımını atan Renault da, Megane E-Tech konseptiyle geçtiğimiz yıl içerisinde tanıtıldı. Renault’un yeni logosunu ilk olarak kullanacak model Megane eVision konsepti temel alınarak tasarlandı. Model 4,21 m uzunluğa, 1,78 m genişliğe, 1,5 m yüksekliğe ve 2,7 metrelik dingil mesafesiyle dikkatleri topluyor.

Önceki modellerindeki gibi C tipi led gündüz farları, üreticilerin bu yıllar içerisinde favorisi olan ortada birleşen stop lambaları ve gömülü kapı kolları ile sportif ve özgün bir tasarıma sahip.

Giriş seviyesinde 18 inç, üst seviyede 20 inç jantlarla sunulacak. 130 hp 250 nm olan giriş seviyesinde 40 kWsa’lik batarya seçeneği bulunuyor. Ve bu versiyon Fransa’da 35.200 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Üst versiyonunda ise 212 hp 300 nm tork üreten elektrikli modelde, batarya kapasitesi 60 kWsa’e çıkıyor. Hızlı şarj ve üst donanım seviyesiyle 51.400 Euro’ya çıkıyor.

Yeni Megane E-Tech, bizleri iç kısımda sade ve modern bir tasarımla karşılıyor. Markanın OpenR olarak adlandırdığı ünitede 12.3 inç’lik gösterge ekranı ve multimedya bulunuyor. Multimedya sistemi donanım seviyesine göre 9 veya 12 inç olarak sunuluyor.  

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Yeni Skoda Octavia e-Tec

Yeni Skoda Octavia e-Tec

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us