Brabus Modifiyeli Rolls-Royce Ghost

Brabus Modifiyeli Rolls-Royce Ghost

Bugüne kadar Mercedes-Benz otomobilleri modifiye ederek otomobil tutkunlarının hayalini süsleyen Brabus firması çıtayı yükseltti. Dünyanın en prestijli ve lüks otomobillerinden biri olan Rolls-Royce, Brabus dokunuşlarıyla gerek görüntüsü gerek performansıyla tam bir canavara dönüştü.

Mercedes modellerini hem görüntü hem de performans olarak modifiye eden Brabus, otomobil tutkunlarının hayalini süsleyen modeller üretmeye devam ediyor. Bu kez zaten rüya otomobillerden birini olan Rolls-Royce Ghost’u modifiye eden Brabus, çıtayı otomobil dünyasında adeta gökyüzüne çıkardı.

Brabus tarafından modifiye edilen Rolls-Royce Ghost, 6.75 litre hacme sahip çift turbolu 563 beygir güç üreten bir V12 motorla fabrikadan çıkıyor. Brabus, bu motorun beynini değiştirerek tam 60 beygir daha ekledi ve 723 beygir güç üreten bir motora dönüştürdü. Motorun ne turbosunu ne de başka bir aksamını değiştirmeden sadece yazılım farkıyla 60 beygir birden güçlenen Rolls-Royce Ghost artık sadece görüntüsü ve prestijiyle değil performansıyla da dikkat çekiyor. Bu geliştirmelerle birlikte Ghost artık 0’dan 100 Km hıza sadece 4,6 saniyede ulaşabiliyor.

Rolls-Royce Ghost’un sadece motor performansı değil. Brabus modifiyeli Mercedes modelleri gibi Ghost’un görüntüsü de artık çok daha hırçın. Brabus Rolls-Royce Ghost’u modifiye ederken karbon fiber kullanmaktan hiç kaçınmamış. Ön tampondaki ve ızgaradaki ekler, arka difüzör, ve bir Rolls-Royce'da görmeye hiç de alışık olmadığımız bir bagaj üstü spoiler, tamamı karbon fiber malzemeden üretilmiş.

Konforuyla nam salmış Rolls-Royce, Brabus tarafından 30 mm daha yere yakın hale getirilmiş ve hala uçan halı kadar konforlu. Ayrıca daha önce modifiye edilen Mercedes-Benz Brabus 500 ve AMG GLS 63 Brabus modellerinde de gördüğümüz 22 inç büyüklüğündeki jantları da adeta göz kamaştırıyor. Ayrıca V12 bir motorun çıkarabileceği senfoni gibi sesin daha iyi duyulabilmesi için bir de kapanıp açılabilen bir egzoz da mevcut.

Brabus, söz konusu otomobilde oldukça cesur bir işe daha kalkışmış. Dünyanın en iyi iç mekan tasarımcılarından biri olan Rolls-Royce'un iç mekanını da değiştiren Brabus, bolca karbon fiber trim kullanarak harikalar diyarı hissiyatı veren Rolls-Royce iç mekanını daha sportif hale getirmeyi başarmış.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us