2021 Ford Ranger Tremor

Ford uzun bir aradan sonra gerçek bir Off Road ruhu olan (ülkemizde göremesekte) F 250 ve F 350 SuperDuty arazi kullanım versiyonu olan Tremor’u piyasaya sürdü.

Bu eklenti paketiyle bana göre Ford off road piyasası için ciddi bir atılım göstermişti. Tarihlerimiz 2021'e yaklaşırken bu paketi Ranger'a da getiriyor. Tremor paketini Ranger adına FX4 Off Road paketi için bir "yükseltme" olarak görebiliriz.

Yeni Tremor paketini ailenin (Amerika adına) küçük üyesi Ranger'a SuperCrew4x4 opsiyonu, konfigrasyonu ile satın alabiliyorsunuz. Tremor paketiyle beraber havalı süspansiyon diyebileceğimiz bir süspansiyon kaldırıcı sistem ve buna ek olarak FOX 2.O amortisörleri, daha sağlam yeni ön mafsallar ve 32"lik Continental General Grabber TX lastiklerle birlikte geliyor.

Bu lastikler 17"lik Ranger jantlarına takılıyor. Alt tarafı ve şaseyi korumaya yönelikse yeni alt korumalıklar ve direkt şaseye bağlı çelik ön darbe plakası geliyor. Sürüş odaklı olarakta arka kilitleme difransiyeli, "İz Kontrollü Arazi Yönetim Sistemi" getiriyor.Bu sistemle beraber dört adet sürüş modu bizlere sunuluyor.

Çekiş kontrol sistemine yapılan ayarlamalar sayesinde de çakıl vb. yol durumlarında daha güvenli bir hızlanma sağlanıyor. Ve son olarakta her arazi aracının olmazsa olmazı olan kurtarma kancasıda geliyor ve onuda arka kısıma bağlıyorlar. Bu yeni paket çokta yabancı olmayan 2.3 EcoBoost motorla satılacak. 270 hp ve 420 Nm tork üreten bu ünite 10 ileri otomatik şanzıman ile birlikte olacak.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us